Roda de premsa
Denúncia per l’incompliment de les normes de comunicació a la població quan s'apliquen productes fitosanitaris a Barcelona.

Ahir al matí es va fer una roda de premsa al local de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) per denunciar públicament la manca d’avís a la ciutadania davant l’aplicació de productes fitosanitaris realitzats per l’Ajuntament de Barcelona i per informar sobre la petició del Comitè d’Empresa de Parcs i Jardins a l’Ajuntament per  que declari Barcelona ciutat lliure de Glifosat (herbicida).
En la roda de premsa, convocada per la FAVB i el Comitè d’Empresa de Parcs i Jardins, van intervenir J. Pablo Ferrándiz, representant de la FAVB; Pep Martí, metge del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS); Santiago Cutura, president de l’Associació de Persones Afectades per Productes Químics i Radiacions Ambientals (APQUIRA); Estefania Portolés i Daniel Agràs, delegats de Prevenció del Comitè d’Empresa de Parcs i Jardins, i Lluís Rabell, president de la FAVB. moderant l’acte. > més informació convocatòria 
Veure notícia als mitjans de comunicació: >>  Diari del Treball *  El Punt *  BTV *  El Mundo *  EL País